FitnessCollection blir den 22 oktober en del av ClassPass. Tyvärr kan du därför inte längre köpa ett nytt medlemskap hos oss.Välkommen att signa upp dig på en kostnadsfri provträning hos ClassPass.För mer information klicka här.

Vanliga Frågor

Vanliga Frågor

Här kan du finna en samling av vanligt förekommande frågor.

OM OSS

ClassPass är världens största digitala träningstjänst som ger sina medlemmar tillgång till den bästa träningen hos över 22 000 träningsstudios och gym i 23 länder, inklusive länder som USA, Kanada, Australien, New Zeeland, Singapore, Hong Kong, Malaysia, Thailand, Indonesien, Filippinerna, Kina, Indien samt delar av Europa. Totalt genomförs minst 5 miljoner bokningar – varje månad.
Varje månad får du som månadsmedlem ett antal credits som du kan använda för att boka din träning; antalet credits beror på vilken medlemskapsplan du har valt. Du kan boka allt från yoga, barre, kampsport, klättring, gym och mycket mer!

Credits används för att boka pass genom ClassPass. Varje månad får du som medlem ett specifikt antal credits som du kan använda för att boka pass och upptäcka nya träningsformer. Olika pass har olika antal credits beroende på vilken tid passet går, vilken studio samt om det ingår utrustning, handduk eller liknande. Om du skulle ha oanvända kredits kvar så överförs maximalt 10 credits automatiskt till nästa månad. 

MEDLEMSKAP

FitnessCollection kommer fortsätta som vanligt fram till att ClassPass lanserar i Stockholm och Göteborg den 22 oktober 2019. Efter detta datum kommer du inte att kunna boka pass via FitnessCollection’s app och alla medlemskap kommer avslutas automatiskt.

Alla medlemmar kommer informeras via email om vad som händer med just deras medlemskap. Tänk på att mailet kommer att skickas till den epostadress du har angivit när du registrerade hos dig. Har du inte fått information, vänligen kontakta support@fitnesscollection innan den 22 oktober. 

För dig som har förköpt medlemskap och redan betalat för kommande månader efter detta datum kommer vi att höra av oss till dig inom kort om hur du kan fortsätta använda din förköpta summa hos ClassPass. 

Vi kommer ha olika medlemskapsplaner för olika städer – allt för att du ska hitta det medlemskapet som fyller dina träningsbehov. Du kan se aktuella priser för just din stad här: classpass.com/pricing

BOKA PASS/ÖVRIGT

För att kunna erbjuda den bästa träningen hos våra samarbetspartners och för att dessa ska kunna lita på att du närvarar på ditt inbokade besök har ClassPass en avbokningsavgift för alla träningspass som inte är avbokade i tid. Vid eventuella förhinder gäller följande regler:

Sen avbokningsavgift: Om du avbokar ett träningspass närmare än 12 timmar till start kommer du att bli debiterad en avbokningsavgift. 

Frånvaro från ett pass: Om du missar att närvara på ett träningspass utan att du har försökt avboka passet kommer du att bli debiterad på en frånvaroavgift. 

Avgiften kommer att debiteras inom 7 dagar efter din bokning. Debiteringen av sen avbokningsavgift samt frånvaroavgift beror på vilken studio. Du kan se specifikt vilken avgift som gäller under ClassPass support center här.

Vi kommer självklart göra allt i vår makt för att se till alla studios tillgängliga hos FitnessCollection också kommer vara en del av ClassPass. Du kommer även hitta en rad nya träningsstudios tillgängliga i appen efter den 22 oktober 2019. Om du har en favoritstudio som du önskar ska vara en del av ClassPass utbud, tveka inte att höra av dig till oss!
Du hittar alla våra samarbetspartners och pass här.

Tyvärr kan vi i dagsläget inte erbjuda företagsrabatt. Om du är på ett företagsavtal idag kommer att få information från din HR-avdelning och FitnessCollection Företag om hur ditt medlemskap avslutas.

Tyvärr kan vi i dagsläget inte erbjuda studentrabatt. Om du idag har studentrabatt kommer FitnessCollection inom kort att informera dig personligen om ditt medlemskap.

Vi älskar att höra ifrån dig och vill självklart gärna hjälpa dig med eventuella frågor och funderingar. Om du har frågor rörande FitnessCollection medlemskap, vänligen kontakta kundsupporten här så kommer vi återkomma till dig inom kort.

Har vi inte svarat på din fråga? Kontakta oss på support@fitnesscollection.se

 

Senast uppdaterad: 2019-01-08

FitnessCollection är ett träningsmedlemskap som ger tillgång till varierat utbud av träning med yoga, crossfit, dans, kampsport, gymträning och simning. Upptäck nya träningsformer och boka en varierad och hälsosam träning direkt i mobilen.

Ladda ner appen idag

Kontakta oss

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

support@fitnesscollection.se