Studios

A

Acid Training

Tegnérgatan 18, 113 58 Stockholm
info@acidtraining.se
acidtraining.se

Acid Training kombinerar högintensiv intervallträning, funktionell styrketräning och gruppträning. Intervaller på roddmaskin, Skierg och Wattbike med funktionella styrkeövningar gör att du tränar igenom kroppen på ett skonsamt och effektivt sätt. Du bränner massor av kalorier under ett pass och får dessutom en ökad förbränning efter passet detta kallas EPOC (Excess Post-exercise Oxygen Consumption).

Kom gärna 10 min före utsatt tid eftersom uppvärmningen sker individuellt.

Altromondo

fitnesscollection-studios-altromondoGrev Turegatan 18, 114 46 Stockholm
info@altromondoyoga.com
altromondoyoga.com

Vi på Altromondo Yoga Studio välkomnar både erfarna och nybörjar yogisar till en dynamisk miljö och flera olika yogaklasser där du kan pröva, öva och njuta för att lära känna din yogiska kropp. Upptäck nya vinklar och muskler och se utifrån ditt behov vad som passar dig. Vi är centralt belägna på Östermalmstorg. Hos oss kan du låna matta och handduk inför varje pass. ”Alla kan yoga, kan man andas kan man yoga”

fitness-shower

Atmajyoti Norrtullsgatan

fitnesscollection-studios-atmajyotiNorrtullsgatan 20, 113 45 Stockholm
info@atmajyoti.se
atmajyoti.se

Yogaklasserna på Atmajyoti är till för att inspirera både dig som är nybörjare och vill lära känna yoga samt dig som är van yogi och vill utveckla din praktik. Du kan alltid hitta en klass som passar dig beroende på vad du känner att du behöver.
Studion öppnar 15 minuter innan passet börjar.

Välkommen till oss på Norrtullsgatan 20 i Vasastan!

fitness-shower

Atmajyoti Sigtunagatan

fitnesscollection-studios-atmajyotiSigtunagatan 8, 113 22 Stockholm
info@atmajyoti.se
atmajyoti.se

Yogaklasserna på Atmajyoti är till för att inspirera både dig som är nybörjare och vill lära känna yoga samt dig som är van yogi och vill utveckla din praktik. Du kan alltid hitta en klass som passar dig beroende på vad du känner att du behöver. Studion öppnar 15 minuter innan passet börjar.

Välkommen till oss på Sigtunavägen 8 i Vasastan!

fitness-shower

Aveny Gym

Chalmersgatan 24
411 35 Göteborg
avenygym.se

Hos oss kan du träna centralt två parallellgator från Kungsportsavenyn på Chalmersgatan 24 i harmoniska, rofyllda och ändamålsenliga lokaler med behaglig musik. Vi har både maskiner för kondition och styrka samt fria vikter.

 

fitness-shower

Allstars Training Center

Hagagatan 31
113 47 Stockholm
allstarsgym.se

På Allstars Training Center tränar professionella fighters sida vid sida med nybörjare. Här är alla välkomna. Både dem som vill lyfta sig själva från soffan och dem som vill lyfta mot en proffskarriär.
Här få du träna i en inspirerande miljö som erbjuder konditions- och styrketräning och gruppträning i MMA, boxning, thaiboxning, brottning och BJJ. Du väljer din nivå. Allting ingår nämligen på detta fräscha, nybyggda träningscenter. 

 

fitness-shower

B

Bouldering Stockholm

Slakthusgatan 26, Johanneshov
boulderingsthlm@gmail.com
boulderingstockholm.se

Klättrar du ofta på väggarna när du har lite tid över? Hos oss på Bouldering Stockholm kan du bokstavligen KLÄTTRA på väggarna! Vi är Stockholms första riktiga och renodlade boulderinggym som är en lekfull och social träningsform som passar alla. Varmt välkommen!

fitness-shower

Bounce

Månskärsvägen 1, 141 75 Kungens Kurva, 
info@bounce.se

www.bounceinc.se

BOUNCE är en värld där väggen blir golv och gravitationslagen inte längre gäller. Med mer än hundra sammankopplade trampoliner, studsmatte-spökboll, slamdunk, free running- och parkourbana gör man nu actionsportena tillgänglig för alla! Varmt välkommen!

fitness-shower

BaraYoga

Schlytersvägen 62, 126 49 Hägersten
info@barayoga.se
barayoga.se

Vår önskan är att bara yoga ska vara en personlig studio dit alla känner sig välkomna och bekväma. En plats där man kan yoga sida vid sida oavsett om man kommer regelbundet flera dagar i veckan eller droppar in någon gång då och då. Det är just det som är det fina med yogan – att vi kan utöva det tillsammans oavsett nivå eftersom det framförallt är en inre resa. En resa tillbaka till oss själva.

fitness-shower

Bikram Yoga Östermalm

Linnégatan, 114 47 Stockholm
info@bikramyogaostermalm.se
bikramyogaostermalm.se

Välkommen till Bikram Yoga Östermalm och vår nya studio som ligger mitt i hjärtat av Östermalm. Vi strävar efter att skapa en varm och inspirerande miljö för alla individer. Det varma rummet erbjuder ljus och rymd, och ett första klassens värm- och ventilationssystem. Efter klassen kan du slappna av och ta en dusch i våra lyxiga duschar och omklädningsrum.  

fitness-shower

Brahmayoga

Ektorpsvägen  4D, 131 45 Nacka
info@brahmayoga.se
www.brahmayoga.se

På Brahmayoga får du en helhetsupplevelse för kropp, själ och sinne. Studion erbjuder flera yogaformer – från lugna meditativa stunder till fysisk ansträngande pass. Personalen finns där för yogautövarna och utgår från att alla har olika utgångspunkter och behov, här kommer du få den hjälp du behöver att utvecklas. Instruktörer är certifierade inom respektive yogaform.

Varmt välkommen!

fitness-shower

Barry´s Bootcamp

akobsbergsgatan 21, 111 44 Stockholm
stockholm@barrysbootcamp.com
www.barrysbootcamp.se

Barry’s Bootcamp har äntligen kommit till Sverige!

Hos denna premium studio får du uppleva något unikt för att utmana dig själv i styrka och kondition. Tillsammans med en personlig instruktör varvar hela gruppen mellan att springa intervaller på löpband och göra styrkeövningar med hjälp av kroppsvikt och fria vikter. Allt till hög musik och guidande instruktioner från din instruktör!
Varje dag fokuserar vi på en specifik muskelgrupp tillsammans med intervaller på löpband. Passet kan komma att ledas av både svensk eller engelskspråkig instruktör.

Varmt välkommen! 

C

Clarion Hotel Stockholm - Elements SPA

Ringvägen 98, 104 60 Stockholm
reservation.elementsspa@choice.se
https://www.elementsspastockholm.com/

Välkommen in till oss på Clarion Hotel i Skanstull på Södermalm. Hos oss kan träna fritt i gymmet eller yoga i en härlig och exklusiv miljö mitt i Stockholm. Du kan också kombinera din träning i gymmet med inträde i vårt Elements Spa med en fantastisk utsikt över söders trädtoppar och Årstaviken. Ta ett skönt bad i en varm pool, en uppfriskande dusch i vår snödusch eller en skön stund i vår torr- eller ångbastu.

fitness-shower

CrossNature Järfälla

fitnesscollection-studios-crossnatureFärggränd, 175 47 Järfälla
stockholm@crossnature.se
crossnature.se

CrossNature är en träningsform som har hämtat inspiration från flera olika sporter, bla boxningsträning (parträning), fotbollsträning, styrketräning och löpträning. Grundtanken är att det ska vara en enkel och funktionell träning som du lätt kan utöva ute i naturen själv eller tillsammans med andra.
CrossNature går ut på att röra sig genom naturen och utnyttja det som finns för att träna både styrka och kondition. Samling vid motionsspåret invid Sandviksskolan. 

CrossNature Solviksbadet

fitnesscollection-studios-crossnatureAlviksvägen, 167 62 Bromma
stockholm@crossnature.se
crossnature.se

CrossNature är en träningsform som har hämtat inspiration från flera olika sporter, bla boxningsträning (parträning), fotbollsträning, styrketräning och löpträning. Grundtanken är att det ska vara en enkel och funktionell träning som du lätt kan utöva ute i naturen själv eller tillsammans med andra.
CrossNature går ut på att röra sig genom naturen och utnyttja det som finns för att träna både styrka och kondition. Samling vid cykelparkeringen nedanför bilparkeringen.

CrossNature Ängbyplan

fitnesscollection-studios-crossnatureUrsviksvägen,  Sundbyberg
stockholm@crossnature.se
crossnature.se

CrossNature är en träningsform som har hämtat inspiration från flera olika sporter, bla boxningsträning (parträning), fotbollsträning, styrketräning och löpträning. Grundtanken är att det ska vara en enkel och funktionell träning som du lätt kan utöva ute i naturen själv eller tillsammans med andra.
CrossNature går ut på att röra sig genom naturen och utnyttja det som finns för att träna både styrka och kondition. Samling mittemot Gateau, Färgestadsvägen 8. 

CrossFit Tegen

Centralvägen 6,  171 68 Solna
www.crossfittegen.se

Välkomna till CrossFit Tegen! Vi är en personlig CrossFit-boxbelägen 100m från Solna centrums tunnelbanestation. Våra duktiga passionerade tränare och vårt fullt utrustade gym ger dig alla förutsättningar till att accelerera din träning.

fitness-shower

Court1 Padel Club

Skarpövägen 12, 132 38 Saltsjöboo
info@court1.se
www.court1.se

Court1 erbjuder spel på 6 banor, varav 5 dubbelbanor och en singelbana. Du kan även hyra racket och boll för ca: 30-50 kr/tillfälle.

Padel (eller padeltennis) är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash, och spelas oftast i dubbelform. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash. Bollen i padel är princip samma som en tennisboll men något mjukare.

Varmt välkomna! 

D

Danskollektivet

Folkungagatan 44, 11826 Stockholm
www.danskollektivet.se

Välkommen till Danskollektivet! Vi är en samlingsplats för dansundervisning i orientalisk dans, magdans, persisk dans, dancehall, afrikansk dance och latindans mm. Du hittar oss i nya lokaler vid Medborgarplatsen. 

 

 

Delta Gym

Hälsingegatan 5, 113 23 Stockholm
http://deltagym.com/ 

På Delta Gym finner man den bästa tänkbara atmosfären och träningsinspirationen. Här tränar motionärer tillsammans med eliten. Sammanhållningen och den goda träningsandan har gjort Delta Gym till ett av Stockholms mest framgångsrika gym. Delta Gym grundades av Dimitri “Dimman” Skarmutsos 1992. Delta Gym ligger på gatuplan, där lokalen har en yta på ca 700 kvm på två våningar.

 

 

Drivkraft

Storgatan 22, 171 63 Solna Stockholm
reception@drivkraftsolna.se
https://drivkraftsolna.se/

Drivkraft erbjuder Solnas bredaste variation av träning! Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, ett fullt utrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Omklädningsrum med dusch, skåp och bastu finns. Varmt välkomna!

 

 

E

Eriksdalsbadet

Hammarby Slussväg 20, 118 60 Stockholm
information@evolvefitness.se
stockholm.se/erikdalsbadet

Välkommen till Eriksdalsbadet – Sveriges nationalarena för simidrott. Eriksdalsbadet har en total yta om cirka 27 500 kvadratmeter med olika bassänger för alla slags aktiviteter och verksamheter: motionssim, simskolor, äventyrsbad och utomhussimning. Börja morgonen eller avsluta dagen med ett rofyllt simpass hos oss. 

fitness-shower

Epicenter

Mäster Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
support@fitnesscollections.se

Epicenter är ett kreativt co-working space i Stockholms hjärta där snabbväxande tillväxtföretag, corporate innovation labs och fantastiska föreläsare skapar en unik miljö för digital innovation. Epicenter är också FitnessCollection’s högkvarter och här anordnar vi events med koppling till träning, hälsa och välmående. 

fitness-shower

Extremfabriken

Gjurmästare Rosbergsväg 7
176 69 Järfälla

På Extremfabriken kan du göra mycket du inte kan göra på andra anläggningar. Här kan du dessutom träna för utomhussäsongen, inomhus! Upplev en unik träningsform med Nordens längsta OCR-hinderbana.

fitness-shower

Enskede Rackethall

Sockenvägen 290, 120 40 Årsta
info@enskederackethall.se (ej bokningar)
www.enskederackethall.se

Välkommen till Enskede Rackethall! En av Stockholms största och mest kompletta rackethallar med de 4 stora racketsporterna pingis, badminton, squash och tennis. Här finns en välsorterad shop där du kan köpa/hyra din utrustning. Ett café som serverar frukost och dagens lunch, måndag-fredag. Vare sig du är motionär eller elit, ung eller gammal, finns något för dig på en “spelbar” golvyta om nästan 7000 m².

Exhale Gym

Kungshöjdsgatan 8, 411 20 Göteborg, Sweden
info@exhalegym.se
www.exhalegym.se

Exhale Gym är ett renodlat styrketräniningsgym och här hittar du gott om fria vikter och noga utvald utrustning från bl.a. Hammer Strength, Eleiko och Precor. Hos oss är alla välkomna och bland våra medlemmar hittar du allt från proffsbyggare till motionärer – i alla former och åldrar. Utöver den bästa utrustningen bjuder gymmet också på en mycket inspirerande atmosfär – hård träning sitter i väggarna! Gymmet har funnits i över 25 år men namnet Exhale Gym fick det först 2004.

Varmt välkomna!

F

FightClub Stockholm

Birkagatan 20, 113 39 Stockholm
fightclubstockholm@gmail.com
fightclubstockholm.se

FightClub Stockholm hittar du i hjärtat av Vasastan. FU6C0403
Vi erbjuder den bästa träningen inom Thaiboxning och Kickboxning. Hos oss är alla välkomna oavsett nivå! På våra blandpass tränar alla kursgrupper tillsammans och vi ser till att anpassa övningarna för respektive nivå. 
Ingen förkunskap eller utrustning krävs och det fungerar utmärkt att träna i vanliga träningskläder (T-shirt, linne, shorts/tights). Alla pass utförs barfota eller med strumpor. Vår målsättning är att alla ska ha samma möjlighet att träna hårt och effektivt i en avspänd och pedagogisk miljö.

fitness-shower

Fit By Us

Hornstulls strand, 117 39 Stockholm
info@fitbyus.se
fitbyus.se

Fit by Us står för en tuff, effektiv, rolig och familjär träning som ger resultat. 8295241597_790b540e1c_o
Vi erbjuder rolig och effektiv träning för alla, vi tränar Tabata som är en högintensiv träningsform, en blandning av styrke,- konditions och helkroppsövningar som alla kan träna oavsett tidigare erfarenheter och där du på väldigt kort tid kan uppnå fantastiska träningsresultat. Det bästa med Tabata är att precis alla kan vara med och träna, vi ser dig, där du är, och hjälper dig att träna utifrån dina förutsättningar. Vi använder oss av naturen och den egna kroppsvikten som redskap samt ibland gummiband och hantlar. Vi ses vid utomhusgymmet i Tantolunden på Södermalm. 

FM Training

Bondegatan, 116 33 Stockholmfreemovetraining@gmail.com
https://www.fmtraining.online


FM Bootcamp är utmanande och roliga gruppträningspass inspirerade av funktionell träning, cirkelträning, gymnastiks, dans och kampsportsvärlden. Du kan vara en nybörjare som bara vill komma igång med träningen eller en superatlet i fysisk toppform – övningarna utgår från dig och kommer att pusha dig till din personliga nästa nivå.

Ni hittar oss i Svea Muay Thais lokaler på Bondegatan 24
Välkomna!

Fighter Centre Gym

Viktoriagatan 19, 411 25, Göteborg
 info@fightercentre.com
www.fightercentre.com

Fighter Center Gym ligger mitt i centrala Göteborg och här erbjuds en fräsch lokal med utrustning för ett ordentligt träningspass.

Första gången du besöker Fighter Centre Gym måste du registrera dig i receptionen (som ligger till höger om gymmet) för att få en tagg. Efter att du fått en tagg har du fullt
tillträde till gymmet under öppettiderna 05.00-23.00.

Varmt välkommen!

G

Gatti Training

Ostmästargränd, 12040 Årsta
info@gattitraining.se
gattitraining.se

Välkommen in till Gatti Training! Du hittar oss i nyrenoverade fräscha lokaler i Årsta. 

Hos oss står din prestation och hälsa i fokus, därför finner du inga distraktioner i form av tv-apparater eller onödiga maskiner istället så finner du bla hantlar, stänger, strongmanutrustning, monkeybars, prowlers, 90m2 konstgräs, yogasal och behandlingsrum.

Allt skapat för att ge dig det mesta utav din träning.

 

fitness-shower

Göteborgs Yoga Centrum

Smedjegatan 5, 411 13 Göteborg
yogacentrum@yogacentrum.com
www.yogacentrum.com

Mitt i centrala Göteborg i de gamla kvarteren vid Kronhusbodarna finns Göteborgs Yoga Centrum – ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade yogacenter. Här har det i mer än 25 år erbjudits kvalificerad yogaundervisning av internationellt utbildade yogalärare under ledning av Leela G Hansen.

På Göteborgs Yoga Centrum tränar alla utifrån sina egna yogakunskaper och fysiska förutsättningar, oavsett ålder, kön, etnisk eller religiös tillhörighet. Alla är välkomna! Undervisningen är konkret och verklighetsnära med direkt kontakt med Iyengaryoga-traditionen. Träningen är systematisk och prestigelös, men ändå seriös. För oss står det praktiska arbetet med teknikerna i centrum, inte ett speciellt tankesystem.

Varmt välkomna!

Allt skapat för att ge dig det mesta utav din träning.

 

fitness-shower

Göteborg Running Club

Kåhögsvägen 2, 433 76 Jonsered
www.fastforwardconcept.com 

 

G R C startade hösten 2011 för att ge stadens löpare en utmaning, varje vecka. Deras veckopass har snabbt blivit mycket populära och besöks av 150-200 löpare per pass.

Löppassen är gratis och öppna för alla. Upplägget har gjort att det är löpare mellan 12-65 år som alla harolika konditionsnivå. Det är kanske just det att alla kan träna ihop som gör GRC så fantastiskt. Coacherna är utbildade och certifierade i löpteknik, träningsperiodisering, skadehantering, förebyggande träning med mera av institut som SISU, IFK Kliniken samt 3XU Konditionsidrott mm, allt för att du skall känna att du är i trygga händer.

#WERUNGBG

GBG MMA

Bruksgatan 17, 414 51 Göteborg, Sverige
crudo.sandra@gmail.com
www.gbgmma.se

 

GBG MMA är en av Göteborgs äldsta och mest meriterade MMA klubbarna. Den startades 2004 av Joakim Engberg som har över 20 års erfarenhet av kampsport och har själv flera titlar både som amatör och proffs. GBG MMA har tagit fram flera duktiga fighters och kan visa upp flertalet fina titlar hos såväl amatörer som proffs.

Mixed Martial Arts är en sport som utvecklas otroligt fort och på GBG MMA I Göteborg gör de sitt yttersta för att hålla sig längst fram i den utvecklingen. Flera av instruktörerna och fighters reser flera gånger per år utomlands till de största klubbarna i jakt på dom bästa teknikerna och träningsmetoderna. Allt för att deras elever ska få den bästa möjliga träningen.

H

House of Shapes

Horsgatan 103, 117 28 Stockholm
reception@houseofshapes.se
houseofshapes.se

Vi är ett gym och en dansskola under samma tak. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Vi erbjuder ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna! Vår ambition är att House of Shapes skall vara en plats som sjuder av kreativitet och inspiration till att ta nya steg i din träning eller i din dansutveckling. Vi vill helt enkelt vara den mest spännande träningsanläggningen i Stockholm.
Förvänta dig att bli överraskad, både av oss och av dig själv!

fitness-shower

Hälsokällan

Sandhamnsgatan 63a, Stockholm
info@halsokallangardet.se
halsokallangardet.se

fitnesscollection-studios-halsokallan

Precis vid Gärdet finner du Hälsokällan. Vi är ett gym med fokus på styrka, kondition och funktionell träning. Testa våra populära lunchklasser Kettlebell, Somamove eller Box. Eller varför inte avsluta dagen med ett skönt spinningpass och Core. För den stressade har vi Xpress, ett intensivt funktionellt pass på 20 min. Vi har något för alla, välkomna!

fitness-shower

Husbybadet

Edvard Griegsgången 30, 164 32 Kista
husbybadet.idrott@stockholm.se
http://www.stockholm.se/husbybadet

 I äventyrsbadet är det 29 grader i bassängerna. Här kan du åka vattenrutschbanor eller virvla runt i den strömmande vildforsen. Det finns också bassänger för dig som vill motionssimma och bastu för dig som vill ha en stunds avkoppling.

Via FitnessCollection har du även tillgång till Husbybadets vattengruppträning och gym.

fitness-shower

Huddinges Hjärta

Centrumkyrkan, Karin Boyes Backe 4, 14146 Huddinge
yoga@huddingeshjarta.se
http://huddingeshjarta.se/index.html

Mitt i Huddinges centrum, på en liten höjd, ligger den mysiga karaktäristiska gula centrumkyrkan som nu blivit yogastudio. Yogastudion ”Huddinges hjärta – Yoga för folket”, ligger mitt i Huddinges hjärta.

Huddinges hjärta är en plats för dig som är intresserad av att utvecklas. 

Och det kan ju innebära mycket. Oavsett om du vill få en starkare kropp, ökat fokus, hantera din stress, fördjupa dina relationer, ta kontroll över dina tankar eller bara skapa utrymme för mer vila och återhämtning, så finns något för dig. Hjärtat är en plats där du kan ta hand om dig själv, stanna upp och lyssna inåt, för att kunna leva mer som du önskar.

Här kan du komma och yoga, andas, meditera, må gott och lyssna in ditt eget hjärta.

 

I

Inbalance

fitnesscollection-studios-inbalanceWollmar Yxkullsgatan 1, Södermalm, Stockholm
info@inbalance.se
inbalance.se

Vi erbjuder klasser i Ashtanga yoga, Vinyasa flow, Hot yoga, Yin yoga, Mediyoga, Terapeutisk yoga, Restorative yoga, Tonårsyoga samt Barnyoga. Hot yogan på Inbalance är en Hatha flow klass där sekvenserna varieras från gång till gång.

fitness-shower

Itrim Sveavägen

fitnesscollection-studios-itrimSveavägen 118, 113 50 Stockholm
sveavagen@itrim.se
itrim.se/sveavagen

Välkommen till Itrim Sveavägen! Vi hjälper dig att hitta träningsglädje och vanor som fungerar i just din vardag, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom träning. Du kanske vill gå ner i vikt, få en nytändning vad gäller träning eller få inspiration till nya matvanor. Vi har det du behöver för att nå dina mål. Välkommen till våra fräscha och ljusa lokaler på Sveavägen 118.

fitness-shower

Itrim Kungsholmen

fitnesscollection-studios-itrimHantverkargatan 87, 112 38 Stockholm
kungsholmen@itrim.se
itrim.se/kungsholmen

Välkommen till Itrim Kungsholmen! Vi hjälper dig att hitta träningsglädje och vanor som fungerar i just din vardag, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom träning. Du kanske vill gå ner i vikt, få en nytändning vad gäller träning eller få inspiration till nya matvanor. Vi har det du behöver för att nå dina mål. Välkomna!
fitness-shower

Itrim Solna

fitnesscollection-studios-itrimLiljeholmsvägen 18, 117 61 Stockholm
solna@itrim.se
itrim.se/solna

Välkommen till Itrim Solna! Vi hjälper dig att hitta träningsglädje och vanor som fungerar i just din vardag, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom träning. Du kanske vill gå ner i vikt, få en nytändning vad gäller träning eller få inspiration till nya matvanor. Vi har det du behöver för att nå dina mål. Välkomna!
fitness-shower

Itrim Farsta Centrum

fitnesscollection-studios-itrimKarlandaplan 8, 123 47 Farsta
farsta@itrim.se
itrim.se/farsta

Välkommen till Itrim Farsta! Vi hjälper dig att hitta träningsglädje och vanor som fungerar i just din vardag, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom träning. Du kanske vill gå ner i vikt, få en nytändning vad gäller träning eller få inspiration till nya matvanor. Vi har det du behöver för att nå dina mål. Välkomna!
fitness-shower

K

Kampsportstadion

fitnesscollection-studios-kampsportstadionKlocktornet, Lidingövägen 1, 114 33 Stockholm
info(at)kampsportstadion.se
kampsportstadion.se

Välkommen till stans mest effektiva träning. Vi erbjuder unika pass för dig som vill ha en rolig, tuff och funktionell träning där man hela tiden utvecklas. Här samlas erfarna fighters tillsammans med motionärer och ger allt. Välkomna!

fitness-shower

 

KTH-hallen

fitnesscollection-studios-kthhallenBrinellvägen 38, 114 28 Stockholm
service@kth-hallen.se 
kth-hallen.se

Beläget på Kungliga tekniska högskolans campus med vackra Liljanskogen runt hörnet ligger KTH-Hallen. Senaste året har vi satsat rejält och byggt nytt friviktsrum med utrustning från Technogym. Totalt har vi över 400 kvm avsatt för styrke- och konditionsträning. Välkomna!

fitness-shower

Kronobergsbadet

fitnesscollection-studios-kronobergsbadetBergsgatan 58, 112 31 Stockholm
08-654 44 81
stockholm.se/kronobergsbadet

Kronobergsbadet erbjuder en 25-metersbassäng för motionssim och omklädningsrum med bastu.

Bra att veta:

  • Banor för snabbsim plockas bort när det är vattengymnastik i bassängen.
  • Under simskolan används banor i bassängen.
  • Ta med eget hänglås till skåpen eller köp i receptionen.
  • Du får träna och simma en halvtimme efter receptionens stängning.

fitness-shower

Keiko

Gamlestadsvägen 2-4
415 02 Göteborg
www.keiko.se

Keiko är ett japanskt ord och kan översättas med ” träning eller träna”. Det är ett bra namn för oss och det vi står för. Vi tycker om att träna och uppmuntrar gärna andra att göra likadant. Ursprungligen var vi en kampsportsförening, men verksamheten har successivt vuxit och idag erbjuder vi dessutom unik fitness-träning och gym. Vår ambition är att ge dig rolig träning med ett syfte. 

fitness-shower

Kettlebell Center

Landerigatan 9
416 70 Göteborg
kettlebellcenter.com


KettleBell Center Fitness står för en effektiv träningsform som stärker viktiga muskelgrupper som du använder vare sig det handlar om att lyfta matkassar, bära barnen, träna tunga marklyft eller förberedelser inför Vasaloppet. KBC Fitness och Kettlebell Center är Sveriges främsta specialist på Kettlebells. Vi har hållt på med effektiv träning sen 2008 och vår filosofi är att träna på ett sätt som får dig att bli bättre, vare sig det är i vardagen eller i någon annan sport.

fitness-shower

Klätterverket

Marcusplatsen 17, 13134 Nackainfo@klatterverket.se
http://www.klatterverket.se/

Mitt i Sicka Köpkvarter finns Klätterverket. Här finns klättringen både för dig som nybörjare och dig som är erfaren och har grönt kort. Men även för dig som bara vill prova på! På över 1000kvm yta hittar du klättring på 40 topprep, ledbara väggar och bouldering. Vi kan även varmt rekommendera Bouldering som inte kräver grönt kort för klättring. Bouldering är en form av klättring där man klättrar på lägre väggar utan rep. Väggarna är upp till 5 meter höga och har tjockmadrasser under sig. Klätterskor finns att hyra för 35 kr. Om du inte har grönt kort i klättring kan du själv boka in en instruktör som hjälper dig att komma igång.

 

 

Varmt välkommen!

M

Martial Arts Center Stockholm

Markvardsgatan 4, 113 53 Stockholm
denitobrandon@yahoo.com
martialartscenter.se

Välkommen till oss på M.A.C.S! Hos oss tränar du kampsport som motionär, eller för att tävla i stilar som karate, thaiboxning, kickboxning, grappling, Boxning och MMA. Vi har en nyrenoverad träningslokal med alla redskap ett stenkast från Odengatan & Sveavägen.

Huvudtränare hos oss är Shihan Brandon Denito 52 år gammal som tränat kampsport i 45 år. Shihan innehar 6 DAN Svart bälte har 1:a grad internationellt domar certifikat och dessutom varit huvudinstruktör i många olika internationella träningsläger runt om i världen. Han har en lång bakgrund inom Karate, Judo, Kickboxning, boxning och MMA.

Vi är en liten personlig klubb och vi kan garantera att vi kommer att svettas, gråta och kämpa med dig för att du ska uppå dina mål med träningen.

fitness-shower

Mitt Gym

fitnesscollection-studios-mittgymTellusborgsvägen 90A, 126 28 Hägersten
mittgym.se

Välkommen till oss på MittGym! Du hittar oss i nybyggda fräscha lokaler vid Telefonplan. Hos oss kan du träna fritt i vårt gym på maskiner från Precor och Gym80 eller gå på ett gruppass. Efter träning finns det gott om plats för stretch och avslappning. Omklädningsrummen med dusch, skåp och bastu ligger i direkt anslutning till entrén. Glöm inte att ta med lås.

fitness-shower

Masters Gym

Norra Agnegatan 36, 112 29 Stockholm
repan@mastersgym.se
mastersgym.se

JTIZ4879

Välkommen till oss på Masters gym!
Masters Gym har pass för alla – från glad motionär till elitnivå. Vi har några av Sveriges absolut bästa och mest meriterade tränare. Tillsammans hjälper vi och pushar varandra till att nå våra mål – oavsett om det handlar om att komma i bättre form eller att komma hem med en guldmedalj.

Vår största styrka ligger i vårt engagemang – här är alla välkomna!

fitness-shower

MMA Bootcamp Södermalm

Folkungagatan 122/124, 116 30 Stockholm
info@mma-bootcamp.se
www.mma-bootcamp.se

Välkommen till oss på MMA Bootcamp Södermalm!
Unna dig en ny träningsupplevelse hos oss på MMA-Bootcamp Södermalm i Stockholm. Instruktör, David Bielkheden har 19 års erfarenhet inom kampsport. Han har ett svart bälte i brasiliansk jiu-jitsu och har gjort 28 proffsmatcher i MMA, bla i UFC & Pride FC. David har 10 års erfarenhet som instruktör inom kampsport och seminarier. 

fitness-shower

Medfit

Ebba Bååts torg 6, 141 51 Huddinge
flemingsberg@medfit.se
www.medfit.se

Den 26 aug 2017 öppnade vi portarna till en av Stockholms största och modernaste hälso- och träningsanläggningar. I en helt nybyggd fastighet skapar vi en 4000 kvm superanläggning med det allra senaste inom träning. Hos oss kan du verkligen variera din individuella träning. Det finns fria ytor, en stor konditionspark, styrkepark och en väl tilltagen friviktsavdelning.
Det finns också en mängd olika pass att välja bland såsom body pump, yoga, core, zumba. Vi har allt från enklare klasser till mer avancerade.
Behöver du hjälp från någon av våra erfarna arbetsterapeuter, sjukgymnaster eller dietister? Boka in en tid i receptionen. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och du betalar endast gällande patientavgift. Ingen remiss krävs.Varmt välkommen!

fitness-shower

Medborgarskolan

Kulturama, Virkesvägen 21, 120 30 Hammarby Sjöstad
info@kulturama.se
www.kulturama.se

Medborgarskolan erbjuder kurser i dans och pilates på deras skola Kulturama i Hammarby Sjöstad. De har danskurser för olika åldrar, i olika dansstilar och på olika nivåer från nybörjarkurser till avancerade fortsättningskurser. Här kan du testa på pilates, Latin Fitness eller varför inte Bollywood Fitness.

Välkomna att möta lusten, glädjen och energin i dansen på någon av danskurserna på Kulturama!

fitness-shower

Minutus

Lejonstigen 2B, 181 32 Lidingö
lidingo@minutus.se
www.minutus.se

Minutus träningskoncept består av att kombinera de tre mest väsentliga delarna för att man ska trivas och få resultat med sin träning; det är tidseffektivt, det ingår tränarhjälp så alla tränar rätt samt har en väldigt personlig och familjär miljö.

Upplägget är intensivt på bara 17 minuter men samtidigt skonsamt. Din träning sker utifrån en individuellt anpassad träningsplan med tränarstöd. Du behöver heller aldrig göra några justeringar då du växlar träningsmaskin, ditt personliga smartcard gör det nämligen åt dig helt automatiskt! Och det bästa av allt, dina resultat mäts och registreras löpande. Det innebär att du kan följa din träningsstatistik i din utveckling mot dina uppsatta mål.

Varmt välkomna! 

Martial Arts Centre Göteborg

Bältgatan 4, 416 64 Göteborg
sifu@martialartscentre.se
www.martialartscentre.se

Vår vision är att bidra till att skapa glädje och välmående i vardagen. På Martial Arts Centre Göteborg lär vi oss att fokusera och att koncentrera oss på en sak i taget. Detta gör vi genom att träna kropp och sinne tillsammans som en enhet genom Wing Chun Kung Fu och Fokuseringsträning.

Den aggressiva och effektiva kamparten Wing Chun Kung Fu lär oss att omsätta intention till handling genom total fokusering och koncentration. Genom regelbunden träning blir du lugnare och mer harmonisk, du får lättare att koncentrera dig på dina studier eller ditt arbete. Genom träningen får du möjlighet att upptäcka dina starka och svaga sidor, den självinsikten resulterar i ett stärkt självförtroende. Skulle du, mot all förmodan, behöva anta en utmaning till fysiskt självförsvar är du väl förberedd och kan reagera snabbt och kan stoppa angreppet.

Varmt välkommen!

Metropolis Gy,

Birger Jarlsgatan 36, 114 29 Stockholm
www.metropolisgym.se

Runt hörnet av Stureplan, Östermalm, hittar du Metropolis Gym. Hos denna exklusiva studio arrangerar vi nu specifika gruppass tillsammans med PT Linda Ainsar som endast är öppna för FitnessCollection medlemmar.

Varmt välkommen!

N

Nordic Military Training Bromma

Bergslagsvägen 60, 168 75 Bromma
info@nordicmilitarytraining.se
nordicmilitarytraining.se

Utomhus i Stockholms parker kör vi Nordic Military Training – “the toughest workout you’ll ever love”. Intensiv funktionell träning som innehåller både konditions- och styrketräning. Du måste uppleva Nordic Military Training för att förstå charmen med den här typen av träning och för att känna på den fantastiska gruppkänslan som uppstår under varje träningspass.

Du tittar just på nu pass som hålls i Bromma. Utöver det har vi även träningspass på Östermalms IP, Tantolunden/Zinkendamms IP och Täby.

Vi möts vid Åkeshovs simhall. Bergslagsvägen 60 i Bromma.

fitness-shower

Nordic Military Training Tantolunden

Zinkens Väg, Stockholm
info@nordicmilitarytraining.se
nordicmilitarytraining.se

Utomhus i Stockholms parker kör vi Nordic Military Training – “the toughest workout you’ll ever love”. Intensiv funktionell träning som innehåller både konditions- och styrketräning.
Du måste uppleva Nordic Military Training för att förstå charmen med den här typen av träning och för att känna på den fantastiska gruppkänslan som uppstår under varje träningspass.

Du tittar just på nu pass som hålls i Tantolunden/Zinkendamms IP. Utöver det har vi även träningspass på Östermalms IP, Bromma och Täby.

fitness-shower

Nordic Military Training Täby

Enstavägen, Täby
info@nordicmilitarytraining.se
nordicmilitarytraining.se

Utomhus i Stockholms parker kör vi Nordic Military Training – “the toughest workout you’ll ever love”. Intensiv funktionell träning som innehåller både konditions- och styrketräning.
Du måste uppleva Nordic Military Training för att förstå charmen med den här typen av träning och för att känna på den fantastiska gruppkänslan som uppstår under varje träningspass.

Du tittar just på nu pass som hålls i Täby. Utöver det har vi även träningspass på Östermalms IP, Tantolunden och Bromma.

Kommer du längs Stockholmsvägen i Täby svänger du av där det står skyltat Ensta Krog, vilket är i närheten av Bergtorpsvägen. Samling sker i anslutning till parkeringen vid motionsspåren. Dusch, omklädningsrum och bastu finna tillgängligt och i omklädningsrummen finns förvaringsboxar.

fitness-shower

Nordic Military Training Östermalm

Fiskartorpsvägen 24, 114 33 Stockholm
info@nordicmilitarytraining.se
nordicmilitarytraining.se

Utomhus i Stockholms parker kör vi Nordic Military Training – “the toughest workout you’ll ever love”. Intensiv funktionell träning som innehåller både konditions- och styrketräning.
Du måste uppleva Nordic Military Training för att förstå charmen med den här typen av träning och för att känna på den fantastiska gruppkänslan som uppstår under varje träningspass.

Du tittar just på nu pass som hålls i Östermalms IP. Utöver det har vi även träningspass på Tantolunden/Zinkendamms IP, Bromma och Täby.

fitness-shower

Nexus Sthlm

Drottningholmsvägen, 167 53 Bromma, Sverige
medlem@nexusstockholm.se
http://www.nexusstockholm.se/

Nexus brinner för är att göra träningen så effektiv och utvecklande att du kommer att känna samma passion för detta som vi gör! Det spelar ingen roll om du kämpar för att komma i form eller om du vill bli bäst i världen! Träningen är anpassat på din nivå och alla rörelser går att anpassa efter dina behov. Varmt välkommen!

 

fitness-shower

O

Odenplan Fightgym

fitnesscollection-studios-odenplanfightgymHagagränd 2, Stockholm
odenplanfg@gmail.com
odenplanfightgym.com 

Muay Thai, cirkelfys och BJJ under samma tak mitt i centrala Stockholm. En ideell idrottsförening som drivs av kärleksfulla medlemmar. Bara kärlek och en massa svett.

fitness-shower

P

Padelverket

Varuvägen 16, 125 30 Älvsjö, Sweden
info@padelverket.se
www.padelverket.se

Padel är en grymt bra och rolig träningsform som passar alla! Padelverket i Älvsjö erbjuder sex banor samt uthyrning av racket.

Padel (eller padeltennis) är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash. Bollen i padel är princip samma som en tennisboll, men något mjukare.

Varmt välkommen! 

R

Ruffie Vasastan

Dalagatan 11C
113 24 Stockholm
ruffietraining.com

Med influenser från brottning och kampsport skapade Musse Hasselvall konceptet Ruffie Training. Sparringövningar förenklades för att man helt utan förkunskap skulle kunna medverka på ett pass. I kombination av par-, kamp- och individuella fysövningar är det ett träningskoncept där du får träna styrka, kondition, koordination i ett och samma träningskoncept men Ruffie är mer än så. Det är också ett socialt träningsredskap. Parövningar är i sig inget nytt men i kombination av kampövningar är Ruffie unikt.

Kampsportsmomentet resulterar ofta i att man tränar hårdare än man tänkt sig. Inte så mycket på grund av tävlingsmomentet i sig utan för att man vill bidra till sin partners träning. Det gör också träningen roligare. Man blir upptagen av att lösa uppgifterna så man glömmer bort ansträngningen. Efter ett pass känner man sig förlöst och upprymd. Trött men ändå med ny energi. Och Ruffie vill dela med sig av den känslan. Allt du egentligen behöver för att ta dig igenom ett Ruffiepass är hjärta.

 

S

Slagskeppet

fitnesscollection-studios-slagskeppetKungl. Tennishallen, Lidingövägen 75, SE-115 41 Stockholm
info@slagskeppet.com
slagskeppet.com

Slagskeppet grundades 1977 av Po Lindvall och är därmed sveriges äldsta thaiboxningsklubb fortfarande aktiv. Namnet Slagskeppet kommer från den tid då klubben hade sin träningslokal på en båt liggande vid Söder Mälarstrand i Stockholm. Hos oss kan du träna Muaythai, CrossFit, Gym, Circuit training och Boxning. 

fitness-shower

Stockholm Kickboxing

fitnesscollection-studios-kickboxningGästrikegatan 5, 113 62 Stockholm
info@kickboxning.se
08-33 02 02
kickboxning.se

Du behöver inte slåss med någon för att köra ett pass kick- eller thaiboxning, en kampsportsstil som är rolig, fartfylld och ger ordentlig träning. Hos oss får du en helkroppsupplevelse där ingen muskel lämnas oberörd. Kom in till oss på Stockholm Kickboxning mitt i Vasastan!

fitness-shower

Södermalms Iyengar Yoga

fitnesscollection-studios-viyogaDr Abelins gata 3
info@viyoga.se
viyoga.se

Det blir aldrig tråkigt med Iyengar Yoga eftersom ingen lektion är den andra lik. Södermalms Iyengar Yoga ligger centralt  på Söder mellan Mariatorget och Zinkensdamms tunnelbana och pendeltågets Södra Station. 

fitness-shower

Södermalms Shaolin

fitnesscollection-studios-shaolinBlekingegatan 38, 116 62 Stockholm
e.callenbo@live.se
shaolinkungfu.se

Välkommen till Söders mest effektiva träning. Vi erbjuder unika pass inom kampsport och fysträning för dig som vill ha en rolig, tuff och funktionell träning där man hela tiden utvecklas. Här samlas erfarna fighters tillsammans med motionärer och ger allt. Välkomna!

fitness-shower

Självförsvarsakademin Fruängen

fitnesscollection-studios-sjalvforsvarsakademinEllen Keys gata 2
072 341 00 27
sjalvforsvarsakademin.se

Självförsvarsakademin är den enda klubb i Stockholm som är ansluten till det internationella nätverket Krav Maga Global och erbjuder klasser i Krav Maga – ett realistiskt självförsvarssystem med fokus på konflikthantering och situationsnärvaro. Vårt fokus är att du ska lära dig tekniker som går att använda och förbättrar dina förutsättningar i en utsatt situation eller i ett direkt övergrepp. Tekniken utgår ifrån reaktionära rörelsemönster för att träningen ska ge så snabb effekt som möjligt.

fitness-shower

Studio Dancing Queen

Kungsholmsgatan 17, 112 27 Stockholm
info@studiolevels.se
studiolevels.se

Dancing_queen_03-1d1131f46ea878669953c6fef6b7b501-activity-gallery-n

Studio Levels är en unik och nyöppnad konceptsalong med kombination av träning och skönhet i tre våningar centralt på Kungsholmen. Vi erbjuder flera yogaformer – från lugna meditativa stunder till fysisk ansträngande pass. Här får du en helhetsupplevelse för kropp, själ och sinne. Vi finns till för våra yogautövare med välutbildade lärare och utgår från att alla har olika utgångspunkter och behov.

Det finns i dagsläget ingen möjlighet för män att duscha efter passet men är självklart välkomna ändå. Yogamattor finns att låna.

fitness-shower

SAGA Motion

Mariatorget 5, 118 48 Stockholm
reception@saga-motion.se
saga-motion.se

_44B5283-kopia-_TopImage

Saga är en medlemsägd förening som erbjuder träning och friskvård baserad på kunskap och beprövad erfarenhet. För oss på Saga är ett professionell och personligt bemötande en självklarhet. Saga erbjuder ett brett utbud av gruppträning samt kvalitativ personlig träning, kiropraktik, fysioterapi samt massage. Välkommen att träna i nyrenoverade lokaler vid Mariatorget!

fitness-shower

Surfbussen

Kungsholms strand 181, 112 48 Stockholm
info@surfbussen.nu
surfbussen.nu

Paddla SUP i Stockholms trevligaste vatten. Här använder du riktigt bra Stand Up Paddleboards som är lätta, stabila och roliga att paddla. I bokningen ingår alltid grundläggande instruktioner och all säkerhetsutrustning som du vill använda

 

Stockholm Pilates Center

Surbrunnsgatan 44
113 48 Stockholm

Hos oss tränar du i en totalrenoverad, trendig industrilokal i två plan centralt belägen i Vasastan, Stockholm. Här får du en skön känsla av lugn, positiv energi och du möts av glada människor som hjälper till att hitta den optimala träningsformen för just dig.

Under specifika exklusiva träningstillfällen tränar du endast tillsammans med andra FitnessCollection-medlemmar. Vi annonserar här när passen genomförs!

fitness-shower

Selma City SPA

Östra Järnvägsgatan 35
111 20 Stockholm
selmacityspa.se

Unna dig en upplevelse högt upp bland takåsarna, ta ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool, bada bastu eller koppla av en stund i loungen. En dag på spa är härligt att unna sig då och då.

På Selma City SPA finns det en solterrass, uppvärmd utomhuspool och bastu till ditt förfogande. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår. Välkommen!

Observera att Selma City Spa endast går att boka en gång per månad per medlem. 

fitness-shower 

Sweden Barbell Club

Pontonjärgatan 31
112 37 Stockholm
swedenbarbellclub.se

Inget vanligt fitnesscenter. Majoriteten av utrustningen har vi själva byggt från grunden för att kunna erbjuda bästa möjliga kvalitet samtidigt som känslan på gymmet blir unik.

Träning med fria vikter är vårt stora fokus.
Vi har flera plattformar samt en stor uppsättning stänger och hantlar.
Utöver en generös mängd fria vikter erbjuder vi även Strongman / Woman utrustning i världsklass, Allt skapat för att nybörjare såväl som elit kan köra hårt.
Kom och testa din styrka i till exempel Atlaskloten, steel logs, eller varför inte farmers walk? Strongman / Woman workshops hålls regelbundet på gymmet. Sweden Barbell Club är old-school och inbjuder till hård träning för alla. Välkommen till ett gym som sticker ut från mängden.

fitness-shower 

Sthlm Barre Östermalm

Kommendörsgatan 5
114 48 Stockholm
www.sthlmbarre.se

Välkommen till sthlm barre Östermalm! Vad kul att du hittat hit och vill köra en barre-klass med oss! Vårt koncept går i korthet ut på att träna enkelt, intelligent och effektivt. Klassen är sammansatt av det bästa ur tre olika träningsformer: pilates, yoga och balett. Styrka, balans och elegans är våra ledord och det vi strävar mot i både i kropp och själ. Ingen danserfarenhet krävs och passen kan anpassas till både nivå och dagsform. Dock är klasserna medvetet utmanande – det är så vi uppnår fina resultat!

fitness-shower 

Sthlm Barre Birkastan

Tomtebogatan 18
113 38 Stockholm
www.sthlmbarre.se

Välkommen till sthlm barre Birkastan! Vad kul att du hittat hit och vill köra en barre-klass med oss! Vårt koncept går i korthet ut på att träna enkelt, intelligent och effektivt. Klassen är sammansatt av det bästa ur tre olika träningsformer: pilates, yoga och balett. Styrka, balans och elegans är våra ledord och det vi strävar mot i både i kropp och själ. Ingen danserfarenhet krävs och passen kan anpassas till både nivå och dagsform. Dock är klasserna medvetet utmanande – det är så vi uppnår fina resultat!

fitness-shower 

Sabor Latino Dance Academy

Sibyllegatan 29, 114 42 Stockholm
info@slda.se
http://slda.se

Sabor Latino Dance Academy öppnade sina dörrar i januari 2017 och erbjuder kvalitativ undervisning i salsa, bachata och andra latinamerikanska danser.

Grundarna av Sabor Latino Dance Academy har många års erfarenhet som dansare, instruktörer samt koreografer och undervisar med bra pedagogik och positiv energi! Stor vikt ligger vid att alla ska känna sig välkomna när de kommer och dansar hos studion och på att förmedla essensen av ”sabor latino”, dvs ha en latinamerikansk känsla i allt man gör!

Självförsvarsskolan

Hantverkargatan 22, 112 21 Stockholm
info@sjalvforsvarsskolan.nu
http://sjalvforsvarsskolan.nu/

Självförsvarsskolan är Sveriges och Stockholms största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan ligger på Kungsholmen och startades 2012 av en grupp poliser och ordningsvakter. Här utbildas och tränas såväl myndigheter, företag som privatpersoner. 

Träna realistiskt självförsvar (Krav Maga) i grupper om endast tjejer, endast killar eller i gemensamma klasser. Passen karakteriseras av att vara intensiva, roliga och utmanande. Hit är alla välkomna, oavsett kunskapsnivå och form. Instruktören anpassar träningen efter dina förutsättningar. 

Stockholm Saltspa

Kornhamnstorg 49, 111 27 Stockholm
info@stockholmsaltspa.com
http://stockholmsaltspa.com

Välkommen till Stockholm Saltspa som erbjuder saltrumsbehandlingar med eller utan ljusterapi i deras magiska saltgrotta mitt i centrala Gamla Stan. Haloterapi (saltrumsbehandling) har vetenskaplig stöd genom saltets bakteriedödande och rensande förmåga. Deras saltrum är en avkopplande plats där du kan finna återhämtning eller fly undan vardagens stress och måsten. Deras ljusterapilampor verkar uppiggande och är godkända för medicinskt bruk för behandling av bland annat årstidsbunden depression. Möjlighet att låna badrock/kimono finns.

Skärholmen sim - och idrottshall

Bodholmsgången 10, 127 48 Skärholmen
www.stockholm.se

Skärholmens Sim och Idrottshall är en simhall i Skärholmens centrum med många aktiviteter som knyter folk samman. Genom FitnessCollection kan du nu simträna i deras 25-metersbassäng. Snabbana är aldrig garanterad, men erbjuds i mån av plats. Tillgång till omklädningsrum samt både torr och våtbastu.

Här ser vi till att alla har möjlighet och tillgång att träna oavsett ålder med generösa öppettider.

Varmt välkomna! 

Saint Iron

Agnesbergsvägen 2, 424 38 Agnesberg, Göteborg
niro@saintiron.se
www.saintiron.se

Saint Iron erbjuder ett modernt gym med den bästa utrustningen från Hammer Strength, Hoist, Preccor och Eleiko för att just du ska få uppleva det bästa passet någonsin!

Varmt välkomna! 

Skönhetsfabriken

Stampgatan 4, 411 03, Göteborg
info@skonhetsfabriken.se
www.skonhetsfabriken.se

Mitt i centrala Göteborg, i direkt anslutning till Post Hotel, ligger Skönhetsfabriken. Här erbjuds det bästa och senaste inom skönhet och hälsa i ett helhetskoncept med träning, avslappning, behandlingar och salong.

Här kan du träna fritt i gymmet, delta i något av deras gruppträningspass eller unna dig en härlig stund i deras Spa- och relaxavdelningen. Skönhetsfabriken är oas dit du kan komma för att varva ner och låta kroppen och själen uppleva lugnet långt från bruset utanför. Växla mellan den varma källan, torrbastun, ångbadet och isduschen och fyll på med ny energi.

Varmt välkomna! 

T

The Workout Plan

fitnesscollection-studios-workoutplaninfo@theworkoutplan.se
theworkoutplan.se

Bloggerskan Marie Kanter driver The Workout Plan som riktar sig till morgonpigga i alla åldrar oavsett vilken nivå i träningen du befinner dig på. Klassen består av en timmes cirkelträning där vi gör övningar med redskap, vikter och kroppsvikt. Efter ett par gånger med Marie så kommer du älska donkey kicks, knäböj och upphopp. Info om mötesplats kommer. 

TIP Muay Thai

fitnesscollection-studios-tipmuaythaiÅsögatan 90, 118 29 Stockholm
info@tipmuaythai.se
tipmuaythai.se

TIP Muay Thai är en idrottsförening som drivs av eldsjälar. På nybörjarklasserna tränar du effektiv och rolig träning och lär dig thaiboxning från grunden. Här behöver du inte kunna sparras för att vara välkommen utan vi lovar mycket svett och resultat oavsett nivå. Välkommen till Stockholms mest effektiva träning.

fitness-shower

Träningspuls

fitnesscollection-studios-traningspulsKlarabergsviadukten 70, 107 24 Stockholm
info@traningspuls.se
08-563 062 00
traningspuls.se

Träningspuls är gymmet mitt i World Trade Center bara ett stenkast från Centralstationen. Här kan du både boka plats på klasser så som spinning, tabata, box, dans, yoga m.m. Samt boka fri träning där du kan träna fritt med våra redskap och maskiner i gymmet.

Vi på Träningspuls arbetar med att inspirera och motivera dig till bättre hälsa. Vi är ett team bestående av personliga hälsocoacher, träningsinstruktörer, massörer, shiatsuterapeuter, naprapater och kiropraktorer. Eftersom vi alla är specialiserade inom våra områden kan vi tillsammans ge dig så mycket mer än vad du får på ett vanligt gym!

Du hittar oss på Klarabergsviadukten 70, ingång World Trade Center. Välkommen!

fitness-shower

Tangokurser

fitnesscollection-studios-tangoVegagatan 8, Stockholm
tangokurser.net

(Embrace + Walk) x Feelings = Tango
…obviously we are only giggling with the idea of describing tango with one equation. We know it is not possible to put down tango in a formula as dance is, by nature, art: free and ever-changing. That said, we do provide you with all the skills and knowledge you need to dance tango and to develop as a dancer. Learning tango with Tangokurser.net will give you the ticket to new dancing experiences, and we hope you will have the time of your life doing tango with us!

Our classes are given by a team of dedicated dancers and teachers. We all have a strong passion for tango, which we aim to transmit to our students. During the term, Tangokurser.net also collaborates with renowned international dancers, who will participate in the regular courses to no extra cost for our students! Our classes are given in Swedish or English, depending on the language skills of our students.

True Workout Liljeholmen

Liljeholmsvägen 34, 117 61 Stockholm
info@trueworkout.se
trueworkout.se

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Med oss får du grym utomhusträning, frisk luft och utmanande funktionell träning. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Vi vill uppmuntra dig att ge dig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta del av underbara upplevelser. Vi har även inomhuspass i Liljeholmen. Välkommen på ett pass med oss. Vi håller till i Vasaparken, Hammarbybacken, Trekanten i Liljeholmen samt Tessinparken vid Östermalm. 

fitness-shower

True Workout Vasastan

Eastmansvägen 15, 113 61 Stockholm
info@trueworkout.se
trueworkout.se

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Med oss får du grym utomhusträning, frisk luft och utmanande funktionell träning. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Vi vill uppmuntra dig att ge dig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta del av underbara upplevelser. Välkommen på ett pass med oss. Vi håller till i Vasaparken, Hammarbybacken, Trekanten i Liljeholmen samt Tessinparken vid Östermalm. 

 

True Workout Hammarby Sjöstaden

Styrbordsgatan 22, 120 33 Stockholm
info@trueworkout.se
trueworkout.se

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Med oss får du grym utomhusträning, frisk luft och utmanande funktionell träning. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Vi vill uppmuntra dig att ge dig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta del av underbara upplevelser. Välkommen på ett pass med oss. Vi håller till i Vasaparken, Hammarbybacken, Trekanten i Liljeholmen samt Tessinparken vid Östermalm. 

True Workout Östermalm

De Geersgatan, 115 29 Stockholm, Sverige
info@trueworkout.se
trueworkout.se

Idén bakom True Workout har sitt ursprung i upplevelsebaserad träning. Med oss får du grym utomhusträning, frisk luft och utmanande funktionell träning. Målet är att du skall uppleva att fysiken aldrig är en begränsande faktor till att få uppleva det vackra livet har att erbjuda. Vi vill uppmuntra dig att ge dig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta del av underbara upplevelser. Välkommen på ett pass med oss. Vi håller till i Vasaparken, Hammarbybacken, Trekanten i Liljeholmen samt Tessinparken vid Östermalm. 

Träningsverkstan

Sjödalsvägen 38, 141 48  Huddinge
info@traningsverkstan.se
www.traningsverkstan.se

 

Välkommen till Huddinges sportgym. Vi bedriver fysträning för idrottare, tyngdlyftning, styrkelyft, personlig träning och gruppträning. Träningsverkstan slog upp portarna hösten 2015. Vår vision är att driva ett kompetent, inspirerande och nytänkande gym med fokus på sport och prestation.

Varmt Välkommen! 

Träningsverket

Gruvgatan 14, 421 30 Västra Frölunda, Göteborg
reception@traningsverketgbg.com
www.traningsverketgbg.se

 

Träningsverket fokuserar på kvalitet med modern utrustning och varierande gruppträning. Utforska gymmets tre våningar där du kan träna styrka, rörlighet och kondition. Du kan öven passa på att testa deras utomhus-hinderbana eller njuta av en avkopplande stund i bastun.

Varmt Välkommen! 

U

Urban Ride

fitnesscollection-studios-urbanrideNorrtullsgatan 11, Stockholm 113 29
info@urbanride.se
08-420 512 10
urbanride.se

Välkommen in till oss på Urban Ride –  Sveriges första indoor cycling studio. Äntligen har detta nya spinningkonceptet kommit till Sverige från USA. Du hittar oss ett stenkast från Odenplan i nyrenoverade lokaler, fräscha omklädningsrum med handdukar, hår-och kroppsprodukter. Cykelskor får du låna på plats.

Urban Tribes

info@urbantribes.se
urbantribes.se

Vi på Urban Tribes är ett gäng som älskar löpning. Vi utbildar löp-coacher och erbjuder professionell grupplöpning för företag. Med vår kunskap och långa erfarenhet hjälper vi människor och företag att må bra, utvecklas och röra sig framåt. Vi tror på att man skapar en bättre värld genom rörelse och vår rörelse är löpning – något som vi vill göra både enkelt och tillgängligt så att så många som möjligt får chansen att springa.

Urban Tribes är endast tillgänglig för FitnessColletion’s företagsträning samt bootcamps. 

Urban Pilates Stockholm

Storskärsgatan 3, 115 29 Stockholm
urbanpilatesstockholm.se

Urban Pilates Stockholm är en liten personlig studio på Storskärsgatan 3 vid Tessinparken där grupperna är begränsad till åtta platser per tillfälle. I och med att grupperna är så pass små är det lätt att anpassa träningen efter gruppens sammansättning. Det ger mig även möjlighet att ge individuella instruktioner, så att träningen alltid anpassas till dina förutsättningar som individ.

 

 

V-W

World Class Vasastan

Döbelnsgatan 58, 113 52 Stockholm
vasastan@worldclass.se
010-207 44 11
worldclass.se/vasastan

På Döbelnsgatan 58 hittar du World Class Vasastan. Centrets yta är effektivt inrett med plats för styrketräning, konditionsträning (motionscyklar, löpband, roddmaskiner) och plats för fria vikter. Det finns även två salar för gruppträning och spinning. Nytt för i år är en löparbana med inomhusgräs och en ny fräsch lounge där du kan koppla av efter ditt träningspass. 

Vi bjuder på kaffe och frukt efter tillgång alla dagar i veckan. Givetvis har du även möjlighet att hyra handduk för 20 kr. Vi har även hygienartiklar i våra duschar så även detta kan du lämna hemma när du kommer till oss för ett träningspass, allt för att underlätta din träningsvardag. 

fitness-shower

World Class Slussen

Hornsgatan 8, 118 20 Stockholm
slussen@worldclass.se
worldclass.se/slussen

Beläget på Hornsgatan 16 vid Södermalmstorg hittar du WorldClass Slussen. Detta är  WorldClass minsta men kanske mest populära träningscenter. Centrets yta är effektivt inrett med plats för konditionsträning (motionscyklar, löpband, roddmaskiner), plats för fria vikter och två salar för gruppträning och spinning.

fitness-shower

World Class Alvik

Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma
alvik@worldclass.se
worldclass.se/alvik

Ett stenkast ifrån Alviks torg finner du vårt träningscenter WorldClass Alvik. Vi har ett stort utbud av träningsklasser men du kan också träna fritt i vårt gym med konditions -och styrkedel (maskiner och fria vikter). Vi bjuder våra medlemmar på kaffe och frukt efter tillgång alla dagar i veckan. Du får även låna badhandduk. Hygienartiklar finns i våra duschar så även detta kan du lämna hemma när du kommer till oss för ett träningspass, allt för att underlätta din träningsvardag. 

fitness-shower

World Class Sundbyberg

Humblegatan 22, 172 26 Sundbyberg
sundbyberg@worldclass.se
worldclass.se/sundbyberg

På Humblegatan 22 hittar du World Class Sundbyberg. Vi har ett brett utbud av gruppträning och cykelklasser med puls. Vi erbjuder även en stor yta för funktionell träning med många styrketränings-och konditionsmaskiner, funktionella redskap och fria vikter.

Vi bjuder på kaffe och frukt efter tillgång alla dagar i veckan. Givetvis har du även möjlighet att låna badhandduk. Vi har även hygienartiklar i våra duschar så även detta kan du lämna hemma när du kommer till oss för ett träningspass, allt för att underlätta din träningsvardag. Hos World Class får du träna 3 gånger hos respektive anläggning.

fitness-shower

W8 Club

Stora Nygatan 45, Stockholms – Gamla Stan
info@w8club.se 
w8club.se

I fantastiska lokaler på Stora Nygatan 45 i Gamla Stan hittar du W8 Club. Gymmet för dig med höga krav. Centret är nyrenoverat och väl planerat med gott om plats för både styrke- och konditionsträning.

Välkomna!

fitness-shower

W8 Power Club

Holländargatan 31, 113 59 Stockholm
info@w8club.se 
w8club.se

_DSC6524

I fantastiska lokaler på Holländargatan 31 hittar du W8 Power Club. Gymmet för dig med höga krav. Centret är nyrenoverat och väl planerat med gott om plats för både styrke- och konditionsträning.

Välkomna!

fitness-shower

Viberoom Djursholm

Vendevägen 15, 182 60 Djursholm
info@viberoom.se
viberoom.se

Välkommen in till oss på Viberoom – Stockholms bästa vibrationsträningsanläggning i Djursholm. 15 minuters vibrationsträning motsvarar ca 1h vanlig styrketräning. Denna träningsform är därmed både skonsam och extra effektiv, perfekt komplement till annan träning, eller för den som har problem med skador och smärta.

Träningen utförs tillsammans med en personlig tränare dom första två passen med max 2 deltagare åt gången.Välkommen in!

fitness-shower

Vanadisbadet

Sveavägen 142, 11346 Stockholm
vanadisbadetstockholm@gmail.com
vanadisbadet.nu

Spendera en härlig dag på nya Vanadisbadet. Här finns det utrymme för både träningssim, lek och bad.
En bokning här ger dig en dagsentré till Vanadisbadets område med 25-metersbassäng. 

Varmt välkomna!

fitness-shower

Vanadisbadet

Sveavägen 142, 11346 Stockholm
vanadisbadetstockholm@gmail.com
vanadisbadet.nu

STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Spendera en härlig dag på nya Vanadisbadet. Här finns det utrymme för både träningssim, lek och bad.
En bokning här ger dig en dagsentré till Vanadisbadets område med 25-metersbassäng. 

Varmt välkomna!

fitness-shower

World Class Klippan

Klippan, 414 51 Göteborg, Sverige
klippan@worldclass.se
worldclass.se

World Class står för hälsa och träning i världsklass. Vi vill h

jälpa våra medlemmar att bygga en ny livsstil vilket innebär träning till världsklass och befästa en ny vana för livet. Vi vill hjälpa våra medlemmar att nå deras mål och vi vet hur man lyckas. Varmt välkomna!

fitness-shower

World Fitness Guide

Storängstorget, 115 44 Stockholm
stefan@worldfitnessguide.com
https://www.worldfitnessguide.com/

Upptäck vad intervaller kan göra för din löpning. Varje timme omfattar en teknikdel, en intervalldel och en stretchdel. Denna löpklass passar alla från nybörjare till avancerade löpare. Vi har pass i Norra Djurgårdsstaden och Liljeholmen. Se passbeskrivning för mer information om respektive pass.

Viscus

Masthugget, Östra Sänkverksgatan 2, 413 27 Göteborg
info@viscus.se
http://viscus.se/

Viscus är uppstickaren i tränings- och friskvårdsbranschen som riktar sig till företag, privatpersoner och idrottslag/idrottare som behöver kunskap och motivation för att nå sina mål. Viscus professionella team, kompetensen och leveransen gör dem unika på marknaden.

Här erbjuds flera bra gruppträningar. Varmt välkomna! 

X

X-Force

fitnesscollection-studios-xforceSurbrunnsgatan 14,114 27 Stockholm 
negative@x-force.se
x-forcenegative.se

Välkommen till X-Force i Vasastan! Gymmet där negativ träning är något positivt! En världsunik svensk uppfinning med träningsmaskiner som ökar den negativa belastningen mekaniskt med 40%. Du tränar betydligt kortare tid med större effekt och med ett garanterat bättre resultat. Utöver detta erbjuder X-Force också gruppträning i CrossFit, Zumba, Pilates och Yoga.
Efter passet får du tillgång till vår underbara relax med bubbelpool och bastu som ligger i anslutning till omklädningsrummen.

fitness-shower

Den negativa träningen utförs tillsammans med en personlig tränare dom första två passen med max 2 deltagare åt gången.

Y

YogaShakti

fitnesscollection-studios-yogashaktiTimmermansgatan 10
info@yogashakti.se
yogashakti.se

YogaShakti är en mötesplats för glädje, kreativitet och energi på Mariatorget. Hos oss kan du framför allt utöva Anusara och Viryayoga – två yogaformer som lägger stor vikt vid biomekanik och kroppsförståelse samt har en grundtanke att yoga är kul! Vi hoppas att du med yogan ska just finna den glädjen inom dig själv och i din kropp.

fitness-shower

Yogayama Jungfrugatan

Jungfrugatan 8, 114 44 Stockholm
info@yogayama.se
yogayama.se

På Yogayama har du en källa till en yogisk livsstil och de har Stockholms största utbud av yoga i olika nivåer. För Yogayama är yoga en helhet av rörelser, ren mat, inspirerande böcker, holistiska behandlingar och vackra ting. Hos Yogayama har du tillgång till dusch med deras egna hår- och hudvårdsprodukter. Yogamattor finns att låna i salen. Yogayama finns både vid Sjöstaden och på Östermalm.

fitness-shower

Yogayama Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 53, 120 30 Stockholm
info@yogayama.se
yogayama.se

På Yogayama har du en källa till en yogisk livsstil och de har Stockholms största utbud av yoga i olika nivåer. För Yogayama är yoga en helhet av rörelser, ren mat, inspirerande böcker, holistiska behandlingar och vackra ting. Hos Yogayama har du tillgång till dusch med deras egna hår- och hudvårdsprodukter. Yogamattor finns att låna i salen. Yogayama finns både vid Sjöstaden och på Östermalm.

fitness-shower

Yin Yang Yogastudio

S:t Eriksgatan 104, 113 31 Stockholm
yyyogastudio@gmail.com
yinyangyogastudio.se

Välkommen till Yin & Yang Yogastudio i Vasastan.
Balansen mellan rörelse, sinne och kost hittar du i denna yogastudio. Därför heter vi just Ying & Yang. Lär dig mer om dig själv, kroppsligt och mentalt.
Tillsammans med våra fantastiska lärare som alla har sin sol i sig vill vi önska dig varmt välkommen till oss – Balanced Togetherness! Namaste.

fitness-shower

Yoga Gatti

Sadelmakarvägen 8, 146 33 Tullinge
info@yogagatti.se
http://yogagatti.se/

Yoga Gatti är till för både dig som nybörjare och vill lära känna din kropp samt dig som är van och vill utveckla din praktik eller ha yogan som ett komplement till din övriga träning. Du kan alltid hitta en yogaform som passar dig beroende på vad du känner att du behöver. Alla är välkomna till vår studio där du kan slappna av och få ny energi. Namaste! 

 

Yoga Vishnu

Observatoriegatan 6, 113 29 Stockholm
Kontakt@yogavishnu.se
www.yogavishnu.se

Borja hos Yoga Vishnu och upplev hur yoga kan förändra din kropp och din mentala styrka! Lär dig utöva Hatha Yoga från grunden med träning i små grupper där du får personlig hjälp att utveckla din styrka, smidighet och mentala förmåga under ledning av Yogi Vishnu Syamlal, internationellt certifierad yogalärare med många års erfarenhet av yogaundervisning för både nybörjare och avancerade.

Klasserna är 90 minuter långa med max 6-8 deltagare. Klasserna anpassas efter elevernas individuella kapacitet och förmåga. Andningen är en central del av yogaundervisningen då den har enorm påverkan på välmående och hälsa. De flesta av oss andas för ”grunt” och diafragman ger därmed inte de inre organen tillräckligt med skjuts for att kunna utföra det de ska i din kropp (tex kan grund andning orsaka förstoppning). Du kommer känna en stor i skillnad kropp efter att du utövat yoga en tid manga känner en skillnad bara efter en klass!

Namaste! 

Yoga GBG

Doktor Bex Gata 4, 413 24 Göteborg
info@yogagbg.se
www.yogagbg.se

 

Hos Yoga GBG bygger alla klasser på Hatha yoga och specifikt från Bishnu Gosh. Det är fysiska klasser som är anpassade efter dina behov och inga krav på superflexibilitet eller starke adolf.

Hos Yoga GBG är det inte några rökelser, sanskrit eller pling-plong, utan yogan är här som en kraftfull sjukgymnastik där du arbetar med ryggraden som fokus, inifrån och ut! Målet att du under din yogaklass skall må bra och gå därifrån med ett leende.

Namaste!