FitnessCollection x Samsung Members

FitnessCollection ger dig möjligheten att träna på över 120 studios över hela Stockholm.
Här finns allt från yoga, kampsport, simning, dans, gym klättring till balett och SPA.
Upptäck nya träningsformer och boka den träning som passar just dig direkt i mobilen.

I samarbete med Samsung bjuder vi nu på 2 månader (värde 1180kr) vid registrering av medlemskap med 12 månaders bindningstid.*

 

*Erbjudandet gäller 5 februari 2018 – 5 mars 2018 och gäller både för nya och tidigare medlemmar.

 

Vad är FitnessCollection?

FitnessCollection är ett träningsmedlemskap som ger dig tillgång till över 120 fristående träningsstudios i Stockholm. Du kan enkelt sätta ihop ett träningsschema och i appen boka hundratals träningspass så som yoga, cirkelträning, crossfit, dans, pilates, simning, kampsport, SPA, balett och meditation. Upptäck nya träningsformer och boka den träningen som passar just dig direkt i mobilen.

Hur blir jag medlem?

Klicka på registreringsknappen ovan för att ta del av Samsungs specialerbjudande. Därefter kan ladda ner appen från Google Play och logga in. För alla nya medlemmar bjuder vi på 3 träningstillfällen inom en period av 14 dagar för att du ska få en möjlighet att testa medlemskapet. 

Hur fungerar provträningen?

Vi bjuder nya medlemmar på en kostnadsfri provträning som sätts igång så fort du lagt in dina betaluppgifter. Under den kostnadsfria provperioden får du träna 3 gånger under en period av 14 dagar. När du bokar ditt 4:e pass eller passerar provperiodens sista dag så dras medlemskapet automatiskt från det inlagda betalkortet. Provträningen gäller endast för nya medlemmar som inte varit betalande medlemmar eller använt provträningen tidigare.

Hur fungerar medlemskapet?

Du bokar enkelt den träning du är intresserad av i appen. Här kan du filtrera utifrån tid, stadsdel eller träningsform. Klicka på boka passet och du får därmed upp en bekräftelse att du är inbokad. Du kan därefter lägga till bokningen i din kalender så du inte missar din träning. När du kommer till studion ber vi dig att öppna upp appen, ha bluetooth samt platstjänster på. Därefter kommer du bli automatiskt incheckad och du kan då visa upp din incheckning för receptionen eller tränaren. Det är ditt bevis på att du får närvara på träningen.

Vilka träningsstudios finns det?

I vår lista i menyn längst upp till höger hittar du en lista på alla anslutna träningsstudios i Stockholm. Du kommer även i appen kunna söka på träningsstudios i närheten av dig på en karta eller utifrån din egen filtrering.

Kan man bara träna gruppträningspass med FitnessCollection?

Hos oss hittar du en mängd träningsformer som passar även bra att utföra enskilt ex. Gym och simning. För dig som vill träna fritt i gymmet söker du enklast på filtret “GYM” för att boka ind en tid du planerar att träna på. För att studion ska veta att du planerar att besöka dem, ber vi att du bokar in dig på en tid som passar dig.

Vilka pass kan jag boka?

Du kan boka in dig på alla tillgängliga pass i appen. Hos vissa träningsstudios har vi allt utbud och hos vissa ett begränsat utbud. Det är endast de pass du kan boka in dig på i appen som du har rätt att besöka studion som FitnessCollection medlem.
Önskar du gå på eventuellt övriga pass eller kurser är du välkommen att teckna separat medlemskap hos studion. Alla frågor rörande studion tas med FitnessCollection och inte med studion.

Har vi inte svarat på din fråga? Kontakta oss på support@fitnesscollection.se