Proaktiv Naprapati

Proaktiv Naprapati erbjuder ett erfaret naprapat team som hjälper dig att må bättre och hålla dig skadefri. De utför massage, naprapati, rehabträning, styrketräning, funktionell analys, löpteknik, träningsprogrammering och bike-fit.

Proaktiv Naprapati främjar återhämtning, förebygger skador eller behandlar befintliga skador/obalanser. Deras unika upplägg bygger på utbildning (av klienter, kring hälsa och besvär), manuell terapi (de är väldigt hands on) och träning (inte bara rehab, utan styrketräning, löpträning och idrottsspecifik träning)

Som medlem i FitnessCollection kan du boka en kostnadsfri konsultation hos Proaktiv Naprapati. I konsultationen ingår; samtal kring besvär och historik av besvär/hälsa samt en funktionell och ortopedisk undersökning. Du kommer att få en förståelse om vad som är obalanserat, vad som behöver göras för att uppnå bättre balans i kropp och hälsa och ungefär hur lång tid / hur stor insats som krävs för att förbättra tillståndet/måendet.

Proaktiv Naprapati erbjuder även 15 % rabatt på alla tjänster till FitnessCollections medlemmar. För att ta del av erbjudandet visar du upp ditt giltiga medlemskap i appen.

Boka in din konsultation redan idag och ta hand om din kropp. Din hälsa är viktig för oss och genom ett tätt samarbete med Proaktiv Naprapati vill vi ge dig de bästa möjligheterna till ett aktivt liv.

Varmt välkommen!

Faciliteter

Dusch
Skåp

Adress

Skeppar Karls Gränd 4, Gamla stan


FitnessCollection är ett träningsmedlemskap som ger tillgång till varierat utbud av träning med yoga, crossfit, dans, kampsport, gymträning och simning. Upptäck nya träningsformer och boka en varierad och hälsosam träning direkt i mobilen.

Ladda ner appen idag

Kontakta oss

Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm

support@fitnesscollection.se