Söder45 med Jennifer Winter


Hej!

En av de absolut bästa sakerna med att jobba på FitnessCollection är att man får komma ut till alla fantastiska studios runt om i Stockholm. Alla lärare och instruktörer är alltid så trevliga och det är så häftigt att träffa människor som verkligen är passionerade. Sen ingår det i jobbet att testa massa roliga pass också! =)

Mina favoritpass har alltid varit de hos kampsportsklubbarna och CrossFit-boxarna men häromdagen testade jag nått helt nytt som var så himla kul. Helt utanför min comfort zone men otroligt roligt och utmanande. Ni vet ett sånt pass som man vill gå på igen dagen efter. Passet jag körde heter Söder45 och är ett nytt koncept framtaget av Jennifer Winter.

FU6C4100

Jennifer har en framgångsrik karriär inom balett bakom sig och har nu designat ett nytt träningskoncept som utmanar din styrka, flexibilitet och balans på ett helt nytt sätt. Söder45 har likheter med yogan och pilatesen då rörelserna utförs kontrollerat och i ganska lågt tempo. Det här känns riktigt modernt och vi jobbar, under nästan hela passet med en ring hon importerat från England (se bild). Vi gör övningar och rörelser jag inte trodde var möjliga och jag skakar i både ben och överkropp. Musiken är peppig och det är en glad positiv stämning i den fina lokalen på Clarion Hotel Stockholm vid Skanstull. Tiden går fort och vi hinner gå igenom hela kroppen på de 45 minuterna.

Jag kan verkligen rekommendera det här till alla, tränad som otränad. Jennifer ger hela tiden tips på hur man kan progressera övningarna och göra dom svårare om man vill. Utsikten över globen och det magiska höstljuset gör det ju inte sämre;) Jag hade träningsvärk i mage, framsida lår och rumpa i flera dagar efter passet. Älskar den känslan.

Ha en härlig dag.

Vi ses!

Philip på FitnessCollection

Related Posts

Leave Your Comment